Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Stek ris med kött
Vad för kött ska det vara?
Snälla, snälla hjälp mig med köttet!!! Steka kött! Blir segt och oätligt.. vi äter mest vegetarisk kost, men ...
Vad ska jag göra med all mynta? Stekt/grillat fläskkött, grillspett. Bulgur/couscous sallader mm. Även...
Lek MED mat! Stekt sill" efter min "dillkött"...
Hjälp! Vad gör ni med julskinkeresterna? Steka den i Stekpanna och servera mos till. Eller varför inte bräckt s...
Koka ris ris oavsett rissort. Brukar använda jasminris. Det går att koka ris i ...
Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...
Kycklingfilé med cashewnötter Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...
Japansk matlagning Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Vad för kött ska det vara?