Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stek som snabbmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Färdig rostbiff från affären och en god gräddsås. Svårare är det inte att laga en modern variat av slottsstek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs samman smör och vetemjöl i en kastrull. Späd med vatten och grädde. Smaksätt med koncentrerad kalvfond, ansjovisspad och svart vinbärsgelé. Sjud såsen fem minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Värm rostbiffen i mikrovågsugn. Kör på låg effekt så köttet blir ljummet, men inte mer (då riskerar man att få torrt kött).
  3. Servera med kokt potatis och varma grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.