Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekpannebröd

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Så goda...servera dem genast med smör och ost och lemoncurd...och med gott te!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt margarin, filmjölk och sirap och arbeta samman till en deg.
  2. Ta upp degen på mjölat bakbord och forma den till en rulle. Skär i 10 bitar.
  3. Kavla ut varje bit till en rund kaka, gärna med kruskavel, annars nagga kakorna med en gaffel.
  4. Grädda kakorna 1 ½ minut på varje sida i en torr, medelvarm stekpanna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.