Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekpannegräddat tunnbröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett mycket gott mjukt tunnbröd

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt torrt och blanda sedan i fil och sirap. Dela degen i 20 delar och kavla ut till runda kakor. Grädda i torr het stekpanna ovanpå spisen någon minut på varje sida

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pyssellisa 8 augusti 2010

    Det här brödet har vi bakat idag. Kommer att göra det fleragånger. Det blev fantastiskt gott. Tack GunBritt Hälsningar Lisa i Bergsjö

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.