Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekpannepasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fick tips om detta recept av en bekant till mej. Gjorde dock några små ändringar och detta blev resultatet. 3-åringen som kan vara ganska kräsen ibland, åt med god aptit, så det är ju ett gott tecken!

Ingredienser

Instruktioner

Koka spagettin enl. anvisningen på förpackningen. Koka grönsakerna enl. anvisningar på förpackningen. Skär baconet i mindre bitar, stek och låt sen rinna av på hushållspapper. Vispa ihop ägg och grädde. Krydda med svartpeppar, gärna grovmalen. När spagettin kokat färdigt, lägger du tillbaka baconet i stekpannan, och sen även den avrunna spagettin. Blanda runt, och låt det fräsa lite. Blanda i den rivna osten och de kokta grönsakerna och rör om. Slå till sist på äggblandningen. Blanda och låt puttra ihop några minuter.

Kommentarer (2)

  • doris054 17 januari 2011

    Men hallå! Vad mina barn åt! Ett kanonrecept när man har pasta över, alla andra ingredienser har man ofta hemma som "bas" varor. Nu kan man variera med olika grönsaker och kött. Skall prova med kyckling nästa gång, kanske med curry i äggröran. Tack så hjärtligt! :-)

  • SussC 17 januari 2011

    Kul att ni gillad det! Har testat med curry i, och det är inte alls dumt! Och visst är det en smidig rätt att göra när man har rester över! Bara att ta vad man har och slå över äggblandningen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.