Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt fisk med gräslökssås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegott! Obs! receptet är för 2 portioner

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör såsen medan potatisen kokar.
  2. Häll grädden i en kastrull vispa ner ljus redning tllsammans med fiskfond eller buljongtärningen. Låt såsen koka upp och sjuda i 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt hälften av gräslöken och rör om.
  3. Salta och peppra fiskfiléerna och vänd dem i ströbrödet. Stek fiskfiéerna c:a 2 min per sida (beroende på fiskfiléernas tjocklek).
  4. Servera fisken med sås, kokt potatis, sallad och citronklyfta. Strö resten av gräslöken över fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.