Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt Haröströmming

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Serveras med löksås och potatis och en liten sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinaden: Vispa ihop ägg och grädde med senap, senapspulver och salt.
  2. Lägg i strömmingen och vänd den noga i bunken så att marinaden täcker ordentligt. Låt stå kallt ett dygn.
  3. Vänd filéerna i grovt rågmjöl, smaksätt med salt. Stek sakta i smör och servera direkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sune43 13 oktober 2010

    Kanongott. En av de bästa strömmingsrätter jag ätit. Mild och mjuk strömmingssmak med senapstouch. Och löksåsen sitter helt perfekt till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.