Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt isterband med persiljestuvad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassiskt och så väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en béchamelsås genom att smälta smöret i en kastrull och vispa i mjöl, tillsätt mjölk under omrörning och låt såsen sjuda i några minuter. Smaka av med salt och peppar, lägg i potatis och värm på låg temperatur under omrörning. Smaka av och tillsätt persiljan precis innan servering. Dela isterbanden på längden och stek dem knapriga först med snittade sidan nedåt.
  2. Servera med rödbetor och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.