2. Skala och tärna eller skiva morötter och palsternacka. Blanchera var för sig. Kyl snabbt i kallt vatten. Blanda morotssaft, apelsinsaft och ingefära i en kastrull. Låt koka tills bara några matskedar återstår.
3. Salta och peppra köttet. Stek det hastigt i olivolja i het panna.
Låt köttet eftersteka i ugnen ca 10 minuter. Kaninköttet serveras svagt rosa. Stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper.
4. Värm grönsakerna i lite smör och vatten. Smaka av med salt och lite socker. Vispa under tiden ner smörtärningarna, några åt gången, i kastrullen med saft. Såsen får inte koka - då skär den sig. (Såsen går inte att värma efter att den kallnat. Om man vill kunna värma såsen får man tillsätta ½ dl grädde i vätskan innan smöret rörs ner men smaken blir då lite annorlunda.) Blanda ner grönsakerna i såsen.
5. Skär kaninköttet i längsgående skivor. Lägg på sås och bacon. Garnera med gräslök.