Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt kolja med betsallad och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härligt god rätt som passar utmärkt på en fin sommarkväll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salladen: sätt ugnen på 190 grader skölj betorna och lägg dem på en plåt med flingsalt i botten ställ dem i ugnen i 45 minuter så att man lätt kan sätta en matkniv igenom skala och skär dem i fjärdedelar förutom de röda och lägg i skål Tillsätt salt, peppar, gräslök, dill, lök och rödvinsvinäger lägg i rödbetorna skurna och skalade.
  2. Fisk: Skär fisken i 4 bitar och skär små sår på dem Gnid in dem i olivolja och krydda med salt och peppar stek dem med skinnet ner i ca 4 minuter och vänd häll lite olivolja och citronsaft i pannan och tillsätt resten
  3. Sås: Blanda Ingredienserna och mixa med en stavmixer

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.