Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt kolja med dansk remouladsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk med dansk dynamit Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka pickles och kapris ganska fint. Blanda majonnäs och crème fraiche i en skål. Krydda blandningen med curry, dragon och vitvinsvinäger. Avslutningsvis vänd ner hackad pickles och kapris i majonnäs och crème fraicheblandningen.
  2. Se till att fisken är delad i portionsbitar. Vänd bitarna i tur och ordning i vetemjöl, uppvispat ägg och ströbröd.
  3. Stek fisken i lika delar smör och olja i medelvarm stekpanna. Salta och peppra lätt.
  4. Servera med kokt potatis, ärtor och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.