Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt kyckling med basilika

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Kryddstarkt men gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i småbitar och marinera den i lättöl.
  2. Hetta upp olja i woken eller stekpannan.
  3. Bryn chilipeppar, vitlök och lök.
  4. Lägg ner kycklingen och bryn den.
  5. Tillsätt sojorna, oystersås, socker och ajinomoto, *Ajinomoto är Natriumglutamat även kallad MSG. Finns även en artikel om MSG här på matklubben.
  6. Rör om väl och låt steka till kycklingen är klar. Tillsätt basilikan och rör om, låt koka en liten stund.
  7. Servera med jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.