Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt lax med kokosris, gurksallad och sweetchili-yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch fiskrätt med exotisk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra laxfiléerna.
  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Rör ner riven kokos och salta.
  3. Riv gurkan grovt och krama ur vattnet en aning. Lägg den i en skål och pressa över limesaft. Ringla över olivolja och smaka av med salt.
  4. Blanda ihop yoghurt, sweet chili, hackad koriander eller persilja och smaka av med salt och peppar.
  5. Stek laxen i en stekpanna med smör.
  6. Servera laxen med kokosris, sweet chili yoghurt och gurksalladen. Servera med limeklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.