Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt lövbiff med dillsenapscrème

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skala potatisen och skär i klyftor. Vänd i olja på en plåt eller i en ugnssäker form. Stek potatisen mjuk och gyllenbrun i ugnen i cirka 25 minuter. Salta.
  3. Blanda crème fraiche, senap, vitlök och dill. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Stek lövbiffarna hastigt på båda sidor i smör i en het stekpanna. Salta och peppra.
  5. Servera lövbiffen med potatisklyftor, dillsenapscrème och pickles.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johangreen1 11 januari 2013

    Detta kanske?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.