Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt panerad spätta med örtagårdssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Barnens favorit fiskrätt. Lätt och snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela mjöl, skorpmjöl och uppvispade ägg i varsin skål.
  2. Saltet och citron pepparn blandas ut i skorpmjölet. Doppa filéerna först i mjölet, därefter i ägget och slutligen i skorpmjölet. Fräs margarinet och stek filéerna gyllenbruna.
  3. Såsen: Klipp av allt grönt från krukorna och hacka det smått. Häll upp all gräddfilen i en skål tillsammans med en halv tub majonnäs. Blanda i alla örterna och pressa i så mycket citronsaft som du vill ha. Salta och peppra. Servera med kokt potatis och ångkokt broccoli.
  4. Smasken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.