Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt ris med kyckling

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Bryn vitlök i olja, tillsätt lök, kyckling och fräs under omrörning. Blanda i ris och fortsätt röra om på stark värme. Tillsätt fisksås och peppar. Gör ett hål i mitten av risblandningen, häll i ägg och rör om väk med en träsked. Tills äggen är klara. Servera med gurka, lök, lime och strö över koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.