Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt röding med risoni och citronsaffranssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Strunta i saffran om du inte gilla det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin i lättsaltat vatten enl. anvisningar på paketet. Spola av i kallt rinnande vatten. Koka upp 1 ½ dl grädde. Tillsätt risonin samt saften av en halv pressad citron och nyriven parmesan. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rensa fisken och salta. Stek i smör några minuter på var sida och lägg dem sen under folie in i ugnen för att hålla värmen.
  3. Såsen: Bryn löken i olivoljan. Slå på vinet och låt puttra en liten stund. Ha i resten av ingredienserna och krydda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.