Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt rostbiff med potatisgratäng.

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Väldigt god rätt som går snabbt att göra men samtidigt känns väldigt lyxig. Vill du går det självklart bra att göra egen potatisgratäng, men då tar det längre tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop smöret med pressad vitlök. Krydda och ställ in i kylen till servering.
  2. Gratinera potatisgratängen enligt anvisningarna på förpackningen i portionsformar.
  3. Stek rostbiffen 1 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Lägg köttet ovanpå potatisgratängen och gratinera i ca 5 minuter till.
  4. Servera med lite vitlökssmör ovanpå och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.