Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt saltsill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Gott och smakrikt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa sillen och lägg den i blöt dagen innan, ta upp den klyv den och bena den. Klicka i smör i en stekpanna och fräs löken tills den fått färg Ta undan löken från stekpannan och stek fisken i resten av smöret ( du kan panera den om du vill) Lägg upp fisken och häll i mjölken i stekpannan sedan den svalnat något, låt såsen koka upp och avsmaka den ( smaksätt efter behag)
  2. Äts med någon potatisrätt och gärna spenat

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hebbe61 28 mars 2012

    Kanongott Speciellt med kokt potatis och stuvad spenat...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.