Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt skinkfilé med saffransris, räkor och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och lätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs ris, paprika och saffran i olivolja i någon minut i en kastrull. Slå på buljong och koka upp, låt sedan koka under lock på lägsta värme i ca 20 minuter.
  2. Vänd ner räkorna. Bryn skinkfiléerna i en stekpanna med "non-stickyta". Sänk värmen och stek under lock i ca 5 minuter. Dra stekpannan åt sidan och låt stå ca 5 minuter eller tills innertemperaturen är 65°C. Salta och peppra.
  3. Skär skinkfiléerna i skivor och servera med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.