Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden. Lägg på ett fat.
  2. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.