Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt sparris- och svampsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En verklig smaksensation serverad med t.ex. stekt ryggbiff eller entrecôte.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sparrisen i mindre bitar och dela ev svampen i halvor. Finhacka vitlöken.
  2. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek sparrisen några minuter. Tillsätt svampen och vitlöken och låt steka med några minuter. Häll på sojan och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera salladen med rostade pinjenötter och hackad persilja. Gott till är en stekt köttbit, som ryggbiff, entrecôte eller filé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.