Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt strimlad vitkål

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Bra som LCHF-tillbehör eller att använda istället för spaghetti till köttfärssåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla önskad mängd vitkål med kniv eller osthyvel beroende på hur tjocka strimlor du vill ha.
  2. Hetta upp olja och smör i stekpannan och tillsätt vitkålen. Stek på medelvärme till önskad färg. Det är gott när det blir lite färg på kålen.
  3. Smaka av med lite salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Green73 24 juli 2012

    Funkar bra till olika rätter med kött eller köttfärs också

  • Virvlande 16 september 2012

    Det här är jättegott! Hoppas att du inte misstycker att jag lade upp en bild på den bästa måltiden jag har haft på länge! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.