Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt tunnbröd med naturlig anklever och smultronkräm:

 
Skriv ut

Till Buffé bordet, alla kombinationer funkar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tunnbrödet i ½ cm tjocka strimlor. Stek i olja till fin färg. Lägg på papper och salta.
  2. Koka ihop smultron, vatten och socker i några minuter.
  3. Mixa sedan anklever med smultronkompotten, smaka av med några droppar vinäger, salt och peppar.
  4. Dela tunnbrödet på mitten och spritsa krämen på brödet och lägg den andra halvan ovanpå krämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.