Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta bananer med ingefärsgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den söta bananen får en fin smakbrytning av fluffig grädde spetsad med ingefära. Det bästa stinget får du om du använder färskriven ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Blanda ner kesella, socker och ingefära. Ställ i kylen.
  2. Skala bananerna. Stek dem runtom i smör i en stekpanna några minuter. Tillsätt sockret mot slutet av stekningen.
  3. Servera de varma bananerna med ingefärsgrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.