Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta champinjoner med vitlök och persilja

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt till grillningen eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

Värm upp oljan i stekpannan. Lägg i champinjonerna. Helst små och hela men dela om de är lite större. Pressa i en vitlöksklyfta. Salta & peppra. Mot slutet av stekningen lägger du i den hackade persiljan och steker vidare en liten stund tills champinjonerna är lagom bruna och fina.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lars222p 1 mars 2010

    goda champinjoner till förrätt med lite flingsalt o olivolja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.