Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta grönsaker, LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag brukar steka grönsaker som är LCHF-godkända och servera till kött eller fisk. Här nedan visas kolhydratinnehållet för en variant: squash 2,2 % blekselleri 1,5% Champinioner 2,9% Purjolök 4,1 % Vitlök innehåller hela 31 % kolhydrater, alldeles för mycket, men man tar ju en liten mängd.

Ingredienser

Instruktioner

Skär grönsakerna i portionsbitar. Hetta upp en stor järnstekpanna eller wokpanna. Häll i olivolja, lagom mängd att steka i. Häll ner grönsakerna i pannan. Mal lite vitpeppar över. Slunga runt grönsakerna med en stekspade, stek snabbt. Strö över lite salt, gärna flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.