Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta päron med chèvre, pinjenötter och honung

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod förrätt som min dotter bjöd på.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta nötterna i en torr stekpanna i några minuter. Passa noga så att de inte bränns. Skiva päronen i knappt centimetertjocka skivor och stek dem på båda sidor. Skölj ruccolan, låt den rinna av och fördela på fyra tallrikar eller ett serveringsfat. Lägg på de varma päronskivorna. Skär bort skalet runt chèvren och dela den i bitar eller smula den över päronen. Strö över nötterna och ringla lite honung över

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.