Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta tomater med pinjenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera till varma eller kalla med bröd eller som tillbehör till kött eller fågel. Balsamvinägern piffar verkligen till tomaterna, jag gillar inte basilika utan använder persilja istället.

Ingredienser

Instruktioner

Förbered grönsakerna. Hetta upp woken. Lägg i och rosta nötterna i torr panna. Ta upp dem. Häll oljan i den heta pannan. Stek tomaterna och vitlök 4-5 minuter. Salta och peppra lite och häll över vinägern. Strö över nötter och basilikablad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • misv0007 3 januari 2011

    Serverades till en fin köttbit och var riktigt gott som tillbehör

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.