Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sten Bromans whiskyköttbullar

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Köttbullar när de är som bäst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt det rivna matbrödet att svälla i lite av grädden. Finhacka löken och mosa den sedan med gaffel. Blanda färsen med äggulan, den mosade löken och brödet. Blanda färsen väl och ta i resten av grädden lite i taget. Rör i Ramlösa, whisky och krydda med salt och vitpeppar. Vispa äggvitan hårt och vänd ned den i smeten.
  2. Forma till småköttbullar och stek försiktigt i smör. Servera som vanliga köttbullar, eller med ostgratinerat potatismos och en sås smaksatt med whisky.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • catarina68 26 november 2008

    Jag har aldrig haft tur med köttbullar, men den här gången blev de perfekta! Verkligen jättegoda och saftiga. Min nya favorit!

  • mnbvcxz 28 januari 2012

    Vad gör ett köttbullsrecept ibland brödrecpt?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.