Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sticks med pepparkaka och ädelost

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Receptet hämtat från Coop, gott att ha som tilltugg till glöggen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut smördegsplattan till dubbel storlek. Smula ädelosten över och vik smördegen dubbel.
  2. Kavla ut till dubbel storlek igen. Pensla med ägg och skär remsor. Doppa remsorna i krossade pepparkakor och vrid remsorna till snurror.
  3. Grädda snurrorna i mitten av ugnen på en plåt med bakplåtspapper i c.a 10 minuter.
  4. Snurrorna kan göras några dagar före servering och förvaras svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.