Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sticky vegokött med ingefära

 
Skriv ut

Vill du ha något riktigt saftigt att tugga på så är det här rätten för dig. Uppskattas även av de mest inbitna köttätarna. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ner vegoköttet i en plastpåse. Blanda ihop samtliga ingredienser till glazen. Häll ner hälften av glazen i plastpåsen och blanda väl. Låt marinera i minst 30 minuter.
  2. Stek nu det marinerade vegoköttet tills det får fint med färg. När det är klart vänder du ner resten av glazen så att allt vegokött täcks på nytt. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.