Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stigs Torskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God, enkel och festlig fiskgryta!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka tomaterna och strimla purjolöken. Fräs det i smör i en gryta. Strö över vetemjöl, rör om och häll i vin, crème fraiche, grädde samt buljongtärningen och pressad vitlök. Låt puttra ett par minuter. Skär fisken i i mindre bitar. Blanda ner den och klippt persilja. Låt fisken bli färdig, det tar ett par minuter. Man kan byta ut vinet mot vatten. Servera med pressad potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.