- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En potatissallad med lite mer vuxna smaker som passar bra till de flesta typer av kött, men bäst är den till grillat!
Instruktioner
- Blanda senap,salt,körvel och olja i en stor skål.
- Koka potatisen tills de är färdiga i saltat vatten.
Om potatisen är stora så dela dem till mindre bitar ,ca 2-3 cm stora och tillsätt dem varma i skålen.
- Dela rädisorna i tärningar eller skiva dem grovt.
Hacka gräslöken fint.
Skiva vårlöken tunt och blanda samman allt i skålen.
- Ställ kallt gärna några timmar men i alla fall tills salladen är kall.
- Kan göras en eller två dagar i förväg och förvaras i kyl , men ta fram den en stund innan den ska severas då oljan stelnar lite när den blir kall.
Publicerat den
18 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar