Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stinas potatissallad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En potatissallad med lite mer vuxna smaker som passar bra till de flesta typer av kött, men bäst är den till grillat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senap,salt,körvel och olja i en stor skål.
  2. Koka potatisen tills de är färdiga i saltat vatten. Om potatisen är stora så dela dem till mindre bitar ,ca 2-3 cm stora och tillsätt dem varma i skålen.
  3. Dela rädisorna i tärningar eller skiva dem grovt. Hacka gräslöken fint. Skiva vårlöken tunt och blanda samman allt i skålen.
  4. Ställ kallt gärna några timmar men i alla fall tills salladen är kall.
  5. Kan göras en eller två dagar i förväg och förvaras i kyl , men ta fram den en stund innan den ska severas då oljan stelnar lite när den blir kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.