- Serverar: 12 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mycket goda och krispiga muffins som med fördel görs i muffinsplåt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smält smör och låt svalna. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver och bär i en skål.
- Vispa ner mjölk eller fil i det smälta smöret och sedan ägget. Rör ner äggblandningen i de torra ingredienserna.
- Fördela smeten, nästan upp till kanten, i pappersformar placerade i fördjupningarna i en muffinsplåt, i stora pappersformar eller i väl smord muffinsplåt.
- Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter.
Publicerat den
6 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegoda!! Jag använde också gräddfil, och det gick prima. Ska helt klart göra dom igen nångång :)