Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stora chokladjitterbuggar 35-40 st

 
  • Serverar: 35-40 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

1. Arbeta snabbt samman degen i en matberedare. Dela och platta till degen i två mindre rektanglar. Täck varje bit väl och låt vila i kyl ca 30 min. 2. Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt socker lite efter hand under vispning till ett blankt , fast skum. 3. Kavla ut varje del på bakplåtspapper eller plastfilm till ca 18-28 cm, fördela marängsmeten över men inte riktigt ända ut i kanterna. Rulla ihop med hjälp av pappret ( lite kladdigt är det ) lägg rullarna i frysen en kort stund. 4. Skär cm- tjocka skivor med vass , tunn kniv, lägg på bakpappersklädd plåt, de kan se knöliga ut men det rättar till sig i ugnen. 5. Grädda i 175 gr ca 20 min . låt kallna. .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.