Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad kasslergratäng

(1 kommentar)  
Strimlad kasslergratäng Strimlad kasslergratäng Strimlad kasslergratäng
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt gott med de färska champinjonerna och ananasbitarna i gratängen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek den strimlade kassler, så den får lite färg. Lägg sedan upp den i en gratängform. Stek de skivade champinjonerna och blanda dem med kasslern. Dela ananasringarna i mindre bitar och strö över kasslern och svampen.
  2. Vispa grädden fluffig och blanda ner chilisåsen, häll därefter detta över i gratängformen. Sätt in i ugnen i 200ºC i 15 minuter.
  3. Ris passar mycket bra till denna rätten.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hasse16 4 januari 2011

    Jätte gott ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.