Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad pepparbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Smakar underbart till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek rumsvarm lövbiff i smör i en het panna, gärna i omgångar. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Häll över strimlorna i en skål.
  2. Koka pastan. Strimla purjon och paprika och fräs ett par minuter i smör. Tillsätt crème fraiche, senap och lövbiffstrimlor. Låt allt puttra ihop i några minuter. Smaka av med salt, peppar och ev timjan.
  3. Servera till pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.