Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad ugnsbakad biff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott, GI (om man nu bryr sig om det..) som lagar sig själv och är så gott som omöjligt att misslyckas med. Kan förberdas i god tid innan den ska in i ugnen. Serverar man den med ris blir GI-värdet runt 60. Själv lämnar jag GI:andet åt dess öde och serverar den här rätten lika gärna med en rejäl potatisgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär purjolöken i skivor på snedden. Skala och finhacka vitlöken.
  3. Lägg kött och lök i en ugnsäker form.
  4. Blanda matlagningsgrädde med soya och ingefära. Salta och peppra eventuellt lätt. Häll blandningen över köttet och strö över sesamfrön.
  5. Stek i mitten av ugnen i ca 20- 30 minuter.
  6. Klart att servera!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • le60 18 mars 2011

    Absolut godaste kötträtt till vardags o fest :=)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.