Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad ytterfilé med svamp.

 
Strimlad ytterfilé med svamp. Strimlad ytterfilé med svamp.
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda köttet med salt och vitpeppar.
  2. Fräs svampen och ta upp den. Bryn köttet i omgångar.
  3. Lägg över kött och svamp i en traktörpanna.
  4. Blanda samman buljong, crème fraiche och timjan och slå det över köttet.
  5. Hetta upp och låt sjuda ca 5 minuter.
  6. Servera med grönsaker och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.