Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimmelbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bästa köttkvalité är en förutsättning för att man ska kunna beräkna så här kort tid för stekning av strimmelbiffen. Det är klart att man kan välja enklare köttbitar men då får man anpassa stektiden därefter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm bearnaisesåsen. Rör i en äggula och tillsätt lite klippt persilja. Håll såsen varm.
  2. Värm ärterna med en klick matfett.
  3. Skär köttet i rätt grova strimlor. Hetta upp matfettet och bryn köttet hastigt på alla sidor. Det ska helst vara lite rött inuti, men det är ju en smaksak.
  4. Krydda köttet. Strö på syltlöken och paprikan och låt det bli varmt.
  5. Lägg upp köttet på ett varmt fat och häll upp ärterna vid sidanom. Servera såsen separat till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.