Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimmelbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett klassiskt recept i vår familj, serveras med hasselbackpotatis om man har gott om tid, pommes om man är fredagstrött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lövbiffen i strimlor
  2. Skiva löken och mjukstek den i en stekpanna Fräs svampen och ta undan
  3. Stek lövbiffen på ganska hög värme, salta och peppra.
  4. Lägg upp på ett serveringsfat, lägg på löken och toppa med champinjonerna. Slå såsen över.
  5. Servera med varma grönsaker och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.