Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimmelbiff Cayenne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God rätt med mycket smak och nyttiga ingredienser. Gör gärna lite extra buljong som du kan ha vid sidan av om du måste ösa i mera under kokning av köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan. Skär köttet och löken i tunna strimlor och bryn dem tillsammans i fettet. Späd med buljongen och sjud under lock på svag värme tills köttet känns mört. Olika delar kräver olika lång tid.
  2. Strimla paprikan och skiva champinjonerna, lägg i grytan och låt mjukna lätt. Rör sist i crème fraiche, kryddor och tomatklyftor. Smaka av med salt och peppar, låt småputtra ett par minuter.
  3. Servera med pressad potatis och gärna en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.