Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimmelbiff i rödvinsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En mustig köttgryta med mycket kort tillagningstid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen, skala löken och förväll den några minuter i lättsaltat vatten.
  2. Bryn lök och champinjoner i matfettet i en stekpanna. Späd med vin och eller buljong. Lägg i en timjankvist. Låt det koka ca 5 minuter.
  3. Lägg i lite kött i taget och låt det koka ganska kraftigt 1-2 minuter. Smaksätt med farinsocker, salt och peppar. Red av med maizenaredning.
  4. Servera grytan med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.