Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimmelgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och snabb gryta. Serveras med säsongens grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna strimlor. Skiva löken. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta.
  2. Fräs löken i en stekpanna och lägg ner i grytan. Krydda med salt och worcestersås. Rör i crème fraiche och vatten. Låt allt koka ihop 2-3 min.
  3. Servera med lättkokta grönsaker och potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.