Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimmelgryta på fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätten går snabbt att göra. Så gott med strimlad fläskfilé och med kryddor som sambal och ingefära. Wokgrönsaker och jasminris gör rätten fulländad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och bryn det i olja eller smör. Salta och peppra. Tillsätt sockret och låt det smälta.
  2. Tillsätt vatten, soja, ketchup, sambal oelek, ingefära och vinäger och koka upp. Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten och rör nr det i grytan. Låt grytan få ett uppkok.
  3. Tillaga wokgrönsakerna enl anv på förp. Stek svampen och vänd ner i grönsakerna. Strö sesamfrön över grytan och servera med grönsakerna och kokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.