Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömming med ansjovis på malaxlimpa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gammal kokbok Lagt till vikt på 1 burk ansjovis

Ingredienser

Instruktioner

Skär malaxlimpans skivor i tärningar.Lägg hälften av brödtärningarna i en smord ugnsform.Lägg strömmingsfiléerna i en rad så att de överlappar varandra på brödtärningarna.Lägg de i smör frästa löktärningarna och ansjovisfiléerna jämnt i hela formen.Häll ansjovisspadet i formen.Lägg på resten av malaxlimpan och häll på grädden. Grädda i ugn i ungefär 175 grader.Garnera med hackad dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.