Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömming med kaviarsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Rik på omega 3

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skölj och torka filéerna väl. Lägg hälften av strömmingen med skinnsidan ner på en skärbräda. Strö på en del av saltet och all dill. Lägg på de resterande filéerna. Blanda resten av saltet med mjölet. Vänd filéerna däri. Smörj en långpanna och lägg i strömmingsfiléerna. Klicka på resten av smöret. Stek dem i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
  2. Kaviarsås: Finhacka rödlöken. Blanda ingredienserna, tillsätt peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.