Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingsburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skölj strömmingen, låt den rinna av och lägg den med köttsidan upp. Salta och lägg ihop med persilja emellan. Blanda rågmjöl och salt, vänd flundrorna i blandningen. Bryn lite matfett i en stor stekpanna och stek flundrorna 3-4 minuter på varje sida. Klyv hamburgerbröden, stryk senap på undre halvan. Lägg på den heta strömmingen, skivad tomat och lövtunt skuren rå lök. Värm snittytan på brödens överdelar i stekpannan och lägg på dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.