Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En varm strömmingslåda med sting i ,kan ingen motstå.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg filéerna med köttsidan uppåt och salta Rör samman rumsvarmt margarin med riven pepparrot och fördela det på filéerna Rulla ihop dem och lägg dem tätt ihop i en smord eldfast form. Blanda samman grädde och chilisås.Häll det över strömmingen Strö till sist över ströbröd Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter 225 grader

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lekmannen 26 mars 2008

    Väldigt trevligt strömmingsrecept! Jag körde dock med limeskal istället för pepparrot (aversioner mot denna underbara rot finns i familjen...) men det funkade strålande.

  • Eva-Kristina 25 maj 2009

    Med absolut nyryckt strömming vad denna "låda" helt suverän. Tack för tipset. /Eva-Kristina

  • ingemar75 15 december 2014

    Jöttegod, men givetvis använder jag riktigt smör i st för kemisternas margariner! Ska nog testa med limeskal också. Ingemar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.